A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Szerelem szaga száll a szélben

2010.04.12. 10:19 Pumpah

Ma megtapasztaltam, hogy milyen lehet egy vegyipari munkások által egyenesen a gyárba szervezett koktélpartin Pina colada-t szívni.

Történt ugyanis, hogy az irodám mellett közvetlenül elterülő mosdókat takarítási szertartásnak vetette alá a magyarul szinte alig beszélő, de roppant kedvesen mosolygó takarítónő. Ezalkalomból számítottam némi domesztosz szagra, de arra nem, hogy a modern szergyártó cégek ezt a hagyományosan életellenes aromát feldúsítják némi kókuszillattal, így létrehozva a fent említett vegyi-kopakabana életérzést. És most nem tudom, hogy vajon menekülnöm kéne a halálos klórgáz elől, vagy egyszerűenn csak át kéne adnom magam a duplán émelyítő, hawaii nyarat idéző heverészésnek. Szerintetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr151913893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása