A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Digi a kurva anyádat

2010.12.02. 16:04 Pumpah

Rendelj csomagot a diginél és kapj mellé ingyen agyvérzést. Expressz, Online, ajánlva. Elképesztő, hogy kis hazánkban, vagy a világon bárhol előfordulhat ilyesmi. De komolyan. 

Először arra gondoltam, hogy írok egy vaskos posztot, amiben körvonalazom a hazai ISP-k segítőkészségét, kiemelve, a címben szereplő céget. De annyira felkúrta az agyamat az imént folytatott beszélgetés az egyik telefonos kollégájukkal (aki teljesen normális volt), hogy inkább csak tömören:

2010. Október 12-n bementünk a digi 3. kerületi irodájába, hogy megrendeljünk egy bizonyos kombinált csomagot. Az ügykezelő nő nagyon gondterhelt volt, és azt mondta, a szolgáltatás beszerelésére minmum 30 (azaz harminc , hogy égne el az egész banda gyehenna tüzén) napot kell várni, de 45 nap körül lesz a tényleges téma. Már ez felkeltette benem a kurvaanyád érzést. Valamit magyarázott, hogy szerelésmi munkák meg ilyenek. Leszarom. Aztán a 45 nap elteltével betelefonáltam, hogy legalább mondjanak valamit, hogy mi a faszom folyik? Erre az ügyintéző kissé lekezelően azt tudta mondani, hogy médiaboxokat szerelnek be a házba és ez tart sokáig. Itt jelezném, hogy akinek 45 napig tart médiaboxot beszerelni (amiről ebben a kontextusban megközelítőleg sincs fogalmam, hogy mi a faszom lehet),az akassza fel magát. 45 nap alatt házat lehet építeni, ha nem hazaiak csinálják. De megnyugtatott az ürge, hogy egy két héten belül lesz szerelés, és minden rendben lesz. Nem lett. Ma betelefonáltam, hogy mi a tököm van, és erre azt tudta mondani a fent említett normális telefonos, hogy az általa látottak szerint mi egy igénybejelentést végeztünk el, és nem tudja megmondani, hogy mikor lesz ebből az egészből valami Internet csatlakozáshoz hasonló. Ezek után elkeseredve láttam a UPC honlapján, hogy amire ők képesek, az bizony 120 megabit le és 10 megabit fel. Mindezt 6000 forintért havonta. Lehetne az olcsóbb 60 megabites csomagot is választani, de abban a röhejes 6 megabit van feltüntetve mint feltöltési sebesség.

De lassan már ez se érdekel. Meg fogom rendelni a UPC-től a szolgáltatást, szarok én a digire, de továbbra se értem, hogy mi a tököm tart ennyi ideig 2010-ben egy magát versenyképesnek mondó cég részéről. Csak mellékesen nyomom a végére: Az előzőleg ebben a lakásban és házban szolgáltató cég (amit a digi megvett) kábele ott figyel a lakásban és a szomszédságnak a wifis jelek szerint digis net csörgedezik valahonnan.

Menjen tehát a digi a picsába bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr572488704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jani.m 2010.12.14. 19:40:03

Jól teszed. Nekem is UPC 120Mb csomagom van és nagyon elégedett vagyok vele. Ma olvastam a UPC-ről egy jó cikket is a blogon. A románok után itthon a legolcsóbb a UPC országai közül a net...
adslvaltas.blog.hu/2010/12/14/upc_kabelnet_arak_elemzese_orszagonkent

Pumpah 2010.12.15. 09:16:05

@Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapcsolatot kínálni, mert az utcánkban nincs UPC-s kábel, viszont tudnak, és most figyelj, tudnak Kábeltévét bizotsítani. Parabola antennával. Kábeltévét parabolával. Érdekes. Szerintem marad a t-home, mer azok, bár kurvadrágák és, ahogy hallottam, szarok is, mindenhol ott vannak...
süti beállítások módosítása