A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Mindenki tökéletes...

2010.09.08. 13:11 Pumpah

Úgy tűnik, hogy, ha az ember 30 év körüli nő, jogosan érezheti úgy, hogy feljutott a csúcsra, ha hiba van, akkor nem miatta, és a férfiak csak azért vannak, hogy megvegyék neki a kocsit.

Felháborodva tapasztalom, hogy, kerülve az általánosítást -> egyes, a feljebb vázolt életkor körüli nők, magabiztossága hamis illúziókba ringathatja őket szerény agyműködésüket és még szerényebb kinézetüket illetően.

Kifejtve ezt a szép körmondatot: sajnos sok a szemtelen lotyó ebben a korban. Ezen a konklúzión keresztül el is érkeztünk egy másik logikai végkövetkeztetéshez, aminek a népességfogyáshoz van köze.

Ha ugyanis az ivarérettségre erősen utaló életkorba lépő "hölgyek" szerint a gyerek csak arra való, hogy azzal ki lehessen később csikarni némi tartásdíjat a gézátó', a magyar népszaporulat emelkedésére való várakozást abba is hagyhatjuk. Továbbá, ha ilyen a mentalitása a szülőesélyes nőknek, akkor ne csodálkozzon egyikük se, hogy a férfiak csak szopatni akarnak, azt is olcsón, ha lehet...

nyehehehehe

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr672280172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása