A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Új autó

2009.06.14. 15:58 Pumpah

A hadművelet sikeresen végrehajtva, új autó beszerezve. A dolog jelentősége ellenére a szerdai papír intézés közben és után nem éreztem, hogy valami jó, új dolgot szereztem magamnak, pedig az eddigi autóm sajnos eléggé rossz állapotban volt ahhoz, hogy bármi felülmúlja. A szóban forgó autó egy Szuzsuzsi Swift, az előző pedig egy Daewoo Tico. (Swift, Tico). Az átvételnél viszont előjöttek a fent hiányolt érzelmek, és az elégedettségi indexem jelentős pozitív ugrást hajtott végre. Ahogy ilyenkor lenni szokott a hétvégén mindenféle regényes úticélokat kerestem a friss élmények számának növelésére, az idő is megfelelő, de eleddig a legtávolabbi hely, ahova eljutottam bizony Budakalász volt. Na igen, nem egy Dakar, de kezdetnek megteszi, és legalább kipróbáltan jó az út is arrafelé, és nem kell azért aggódnom, hogy zacskót szerezzek az úton hagyott karosszériaelemeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr571184398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása