A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Sorozat a láthatáron

2010.09.08. 13:52 Pumpah

Fél éve közelebbi kapcsolatba kerültem egy bizonyos "The guild"  című alkotással, amely, mint kiderült egy sorozat. Nem TV sorozat, hanem Internetes sorozat. A napokban gondoltam egyet és elkezdtem keresni, aminek az lett az eredménye, hogy átfutottam az első két "évadot" röpke 2 óra alatt.

Plot: 

Az MMORPG (Massively Multiplayer Online RollPlaying Game) játékosok éjjel-nappal játszanak, amiből az következik, hogy a civil embertársaikkal teljesen elveszítik a kapcsolatot. Namármost, van itt egy leányzó, aki az utolsó utáni pillanatban szeretne ez ellen valamit tenni, így szakemberhez fordul, aki viszont tőle el. Ám a játékbeli klántársak hirtelen elkezdenek beszivárogni a rendes életébe, az egyikük pedig romantikus hősszerelmessé alakulva be is költözik hozzá.

A sorozatot, mint itt fent is látható a YouTube-on is meg lehet tekinteni, de a http://www.watchtheguild.com címen a DVD kiadást is meg lehet vásárolni, ha valakinek az az igénye.

A főszereplő Codex azaz Felicia Day, aki maga is sokat játszott online, valós élményeit is beleszőtte a forgatókönyvbe, amit szintén ő jegyez. A klán többi tagja, azaz a "The Knights of Good" klán játékosai Felicia-nál is kevésbé ismertek, ami semmit sem von le a tehetségükből.

Mivel az epizódok kb. 5 perc hosszúak, alig von el időt egyéb teendőinktől, így mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a játékosok, és civilek számára egyaránt humoros sorozatot!

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr952280276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása