A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Töketlen banda

2010.01.23. 22:48 Pumpah

Kissé talán önzőbbnek kéne lenni, és akkor kevesebb csalódás érne az ismerőseimet illetően. Ezekben a percekben épp az infarktust próbálom elkerülni, eddig sikeresen. Szombat este van és, bár nem vagyok híve a kötelező szombati szórakozásnak, a mai napon azért lett volna kedvem hozzá. De egy ilyen ivós beszélgetős, esetleg bulizós mókának az ember ritkán lát neki egyedül, így sorra hívtam az ismerősöket, de sajnos a sok közül csak kettő vette fel, az egyik, amelyik hajnalban indul kéthétre külföldre, meg a másik, amelyik egy fasz, de különben sem szándékozik kitenni a lábát a -9 fokba. Röhejes és kétségbeejtő, hogy az ember nem tud megoldani egy ilyen kisstílű problémát, pontosítva, hogy az egész heti kibaszott munka, plusz, a fent említett ismerős (a második, aki felvette) miatt egy elkúrt pénteki este után szombaton végre jól érezze magát. A rohadt kurva életbe már.

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr961696583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása