A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Az Index és a publicisztika...

2010.12.15. 09:32 Pumpah

Sokszor csalódtam már az Index.hu szerkesztőiben, de ekkorát már régen. Legalább a látszatát tartsák már fenn az objektivitásnak könyörgöm!

A minap egy tech cikket olvastam az Index.hu-n "Jézuska betelefonált" címmel, ami önmagában is felér egy merénylettel, de ez most kevésbé fontos, mint maga a cikk. Következzen egy idézet:

"Sokkal olcsóbban hozzájuthatunk egy Windows Phone 7-es mobilhoz, és a Microsoft új operációs rendszere még szexibb is, mint az iOS. Hátránya, hogy az online szoftverboltban még csak századannyi program van, mint az iPhone App Store-jában, és olyan fontos programok hiányoznak, mint az Angry Birds játék."

Az, hogy kinek mi a fontos, természetesen teljesen szubjektív, de azért az egy kicsit erős, hogy egy platform esetében az Angry Birds megléte a kulcs. Ha azt írta volna a kedves kolléga, hogy nincs Skype, vagy nincs Opera, azt nyilván érti az ember. Nade egy játék??

Újságírás! Az kell! Nem ez...

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr292516998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása