A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Windows phone 7 Marketplace magyarországon

2011.09.04. 00:10 Pumpah

A Microsoft egy évessé váló új mobil operációsrendszere hamarosan életének újabb szakaszába érkezik, amennyiben több, eddig méltatlanul hanyagolt ország is bekerül azok közé, melyekben lehetséges szoftvert vásárolni a WP7 marketplace-ről.

Ma este érdekes dolog fogadott a Zune indításánál, mégpedig az, hogy nem volt inaktív a marketplace rész, ami eddig, arra hivatkozva, hogy olyan régióban vagyok rezidens, ahol ezen szolgáltatás nem elérhető, nem működött. Magyarul szóltak hozzám a szoftverkategóriák továbbá, és ez az ami igazán meghökkentett, magyar forintban voltak kiírva az árak (lásd a képet)

 

Persze hír még nem jött sehonnan, hogy kishazánkból is elérhető lenne a modern lét ezen csodája, így pillanatokon belül meg is lesem a telefonról, hogy mi a stájsz, ha átállítom a káuntrit Magyarhonra. Tippem, hogy semmi nem fog változni, csak annyi történik, hogy ismét nem fogok tudni címre keresni a bing mapsen, ami szintén Mango feature lesz itthon.

Ezzel kapcsolatban viszont nagyon remélem, hogy a Microsoftos srácok belehúztak a térképészeti tanulmányokba, mert amennyire a felhasználói felületet sikerült teljesen faszára csinálni, annyira használhatatlan itthon a Bing maps címkeresésre teljesen alkalmatlan. Véletlenszerűen megtalál néhány helyet, de ez sajnos nagyon kevés.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr513201084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása