A hétköznapokról hétköznapian...

Olvass, hogy gyarapodj!

Friss topikok

  • Pumpah: @Jani.m: Azóta volt néhány fejlemény. Megkeresésemre a UPC elárulta, hogy nem tudnak Internet kapc... (2010.12.15. 09:16) Digi a kurva anyádat

Linkblog

Carl Zeiss élmények

2010.04.20. 12:57 Pumpah

A mai napra, valamilyen tartós elmebaj folytán, sikerült lencsefőzeléket rendelni, minek eredményeképpen sikerült viszonylag alacsony útiköltségen eljutnom egy pár percre Románia legsötétebb pontjaira egyidőben.

Egyszer már elhatároztam, hogy soha, semmilyen körülmények között nem eszek jóanyám lencsefőzelékén kívül másmilyet. Ez az elhatározás még általános iskolai menzaélményeim megtapasztalásakor született, amikor is belenyúltam a pokolba szájjal, és durvább hányinger jött rám, mint egy rendes tűzőnapos vodkaivóverseny közben. Ennek ellenére múlt héten sikerült rendelni a Total food nevezetű, magát ételek elkészítésére és kiszállítására specializálódott cégnek kikiáltó izétől.

A csomagolás felbontásakor tudtam, hogy baj van. A főttojás, mint szériatartozék ott árválkodott a főzelék közepén, ekkor felötlött bennem az ötlet, hogy egy szabályos unboxing videót kellett volna csinálni az egész hercehurcáról. Mondjuk a főtt tojás csak a szagával zavart, amúgy nem idegenkedek tőle. Nadehát egy főzelékben mondjuk kissé furának tűnt. Ám nem annyira, mint maga a főzelék.

Általában, ha az ember egy bizonyos ideig áni hagy egy főzeléket mondjuk a hűtőben, akkor a víz, mint olyan elválik a többi összetevőtől. Nade ennyire?! Itt az volt a helyzet, hogy volt a főzelék és mellette egy pohár víz. Ha kísérőként eleve külön csomagolják, még azt mondom, betyár, így viszont megalapozta a hozzáállásomat. Szagra nem derült ki a turpisság, csak amikor melegítés után belekóstoltam a cuccba, ami olyan ízű volt, mintha fogták volna a lencsét, összekeverték volna egy kis terepzöld temperával. Nameg kb. egy vödör sóval. Bár lehet, hogy a tempera alapból sós, nem tudom, még nem kósoltam, de ha valaki már igen, akkor írja meg.

Összefoglalva: Ehetetlen volt, még a WC is visszaöklendezte. Le se mertem fényképezni. Pizza lett belőle, és mivel elegem volt mára a gasztronómiai csalódásokból, Don Roberto + házi paradicsomszósz (szintén onnan).

A bejegyzés trackback címe:

https://pumpah.blog.hu/api/trackback/id/tr121936933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása